5 maj 2019 blev jag certifierad FEEL praktiker på Gustavsborg PRE i Bjuv. Mia Holm är enda utbildare av FEEL – Facilitated Equine Experiental Learning, i Sverige. FEEL är upplevelsebaserat lärande med hästar som lärare och är utvecklat av Wendy Golding och Andre Leclipteux i Canada, www.horsespiritconnections.com

I FEEL låter man hästen vara lärare med respekt för hästens vilja att medverka eller ej.

Hästen visar och hjälper oss att vara närvarande, utforska våra känslor och möta oss själva på ett djupare plan. Tillsammans med hästar kan vi släppa stress, spänningar få energi och uppleva glädje. Hästarna visar/hjälper oss på olika sätt med det vi behöver för stunden. Det kan vara att sätta sunda gränser, uppleva, förstå och släppa känslor, öva på känslomässig agility och att vara här och nu.

Alla övningar görs på marken och du behöver inte ha hästvana.

Välkomna att uppleva magiska möten med hästar.

Boka en tid…

Klienter skriver:

“Värt varenda krona”

“Nya kunskaper, tankar och reflektioner. Några bra budskap och kunskaper om mig själv”

“Mäktigt med hästarna, lugnet, intressanta budskap, att stanna upp och lyssna till känslor. Spännande och förväntningar till varje session”

“Ypperlig tid”

“Det var väldigt givande, jag har blivit lyft och fått förstärkt självkänsla”.